top of page
4_2018_Z01_3450.JPG

WE FASHION FORWARD

23-26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

 

Ανοιχτή Πρόσκληση σε Συμμετοχή

Το AJMIG και το JELO6 project, 

σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στην διοργάνωση:

FASHION FORWARD

που θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο Φεβρουάριο

στο Ζάππειο Μέγαρο.

MU7A2594.jpg

Είστε δημιουργός που δραστηριοποιείται στο χώρο του Σύγχρονου Κοσμήματος, του Ενδύματος ή κάποιας άλλης μορφής Φορέσιμης Τέχνης; Είναι για εσάς το σώμα, και ότι το αγκαλιάζει, πηγή έμπνευσης; Αφορμή κι αιτία δημιουργικής έκφρασης; Το πάθος σας; Θέλετε να εξερευνήσετε τη σχέση χρηστικότητας, βιωσιμότητας και αυθεντικότητας, ή να συνομιλήσετε με το κοινό παρουσιάζοντας την δική σας μοναδική άποψη; Τότε ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή ν’ αφήσετε το εργαστήριό σας και μαζί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας σε αυτή τη δράση.

 

Η FASHION FORWARD έχει σαν στόχο να δημιουργήσει νέο χώρο αλληλεπίδρασης, μεταξύ όλων των μέσων αυτο-έκφρασης που έχουν σαν αντικείμενο το ανθρώπινο Σώμα, την Ένδυση και το Διάκοσμό του.

Είναι μια δράση που απευθύνεται σε σύγχρονους Κοσμηματοποιούς, Σχεδιαστές Υφάσματος, Μόδας και Αξεσουάρ, καθώς και σε όλους τους Καλλιτέχνες και «Αρχιτέκτονες» της υλικότητας, που προτιμώντας το δρόμο της εννοιολογικής προσέγγισης, ερευνούν τις έννοιες της φορέσιμης τέχνης, της χρηστικότητας και της βιωσιμότητας, ενώ πειραματίζονται με τη φόρμα, τη δομή και τις απεριόριστες δυνατότητές τους.

Η πρόσκληση ενθαρρύνει την ενημέρωση και την ανταλλαγή απόψεων, την αλληλεπίδραση μεταξύ δημιουργικών πεδίων, ενώ παράλληλα προσδοκά να εδραιώσει έναν διάλογο μεταξύ Ελλήνων και ξένων σχεδιαστών/κατασκευαστών ή εταιρειών που δραστηριοποιούνται στα αντίστοιχα πεδία.

 

 • Ειδικότερα, αποσκοπεί:

- Στην ενημέρωση και την εξοικείωση του κοινού με θέματα  που σχετίζονται με το Σύγχρονο Κόσμημα και τη Μόδα, ως μορφές τέχνης, δημιουργικής έκφρασης ή/και σχολιασμού/ακτιβισμού.

-Στην ενημέρωση και την εξοικείωση του κοινού με τις έννοιες της βιωσιμότητας, της χρηστικότητας και αυθεντικότητας, σε μια εποχή που όλα έχουν μετατραπεί σε προϊόντα ταχείας υλοποίησης και κατανάλωσης.

- Στην υποστήριξη των μεμονωμένων δημιουργών αλλά και των δημιουργικών ομάδων του χώρου.
- Στην συγκέντρωση και συνεργασία όλων των ενδιαφερόμενων μερών (γκαλερί, καταστήματα, συλλέκτες, αγοραστές), μέσω της επικοινωνίας και της δικτύωσης.

 

Την FASHION FORWARD διοργανώνουν οι ομάδες AJMIG και JELO6.

 • ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ:

Η διοργάνωση FASHION FORWARD 2024 απευθύνεται σε σχολές κοσμήματος, σχολές μόδας, ανεξάρτητους σχεδιαστές/κατασκευαστές, και brands απ' όλο τον κόσμο.

Οι μορφές συμμετοχής που προσφέρει είναι δύο:

 1.  FFW Designers’ Exhibition: Οι συμμετέχοντες εκθέτουν τις δημιουργίες τους σε επιφάνεια έκθεσης που παρέχεται από τη διοργάνωση (ανοιχτή σε σχεδιαστές/κατασκευαστές αξεσουάρ: τσάντα, παπούτσι, ζώνη, καπέλο, μαντήλι, γυαλιά).

 2. FFW Show: fashion show/performance: (ανοιχτή σε όλους: ένδυμα, υπόδηση, κόσμημα, άλλα αξεσουάρ).

 

Δεν υπάρχουν περιορισμοί σε ότι αφορά το υλικό, τον τύπο  ή το εννοιολογικό υπόβαθρο των προτάσεων που θα κατατεθούν.

 

Καθώς ο στόχος της διοργάνωσης είναι να παρουσιάσει στο ευρύτερο κοινό τις ιδιαιτερότητες, την ποικιλομορφία και την καλλιτεχνική διάσταση του Σύγχρονου Κοσμήματος, Ενδύματος και Αξεσουάρ, ιδιαίτερη προσοχή θα δοθεί σε προτάσεις που υπογραμμίζουν τον πολυδιάστατο χαρακτήρα της σύγχρονης καλλιτεχνικής δημιουργικότητας στον συγκεκριμένο χώρο,

ενώ επικεντρώνονται στην ιδεολογία και την αισθητική που φέρνει σήμερα ο τομέας.

 • ΕΙΔΙΚΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ:

Επειδή η διοργάνωση θα λάβει χώρα στον ίδιο χώρο και σε παράλληλο χρόνο με τις διοργανώσεις A JEWEL MADE IN GREECE και JEWELRY + OBJECTS + AND OUR 6th SENSE, θέματα που θα υπογραμμιστούν και θα προτείναμε ως προσεγγίσεις σε αυτή την πρώτη μας έκδοση, είναι:

 • Η γυναίκα

 • Η δύναμη της θηλυκής ενέργειας και ο ρόλος της στη διαδικασία της υλοποίησης, της αλλαγής και της μεταμόρφωσης

 • Και η μόδα σε σχέση με την αειφόρο έκφανση της βιωσιμότητας

Οι καλλιτέχνες, οι ομάδες, οι γκαλερί και οι σχολές που αποφασίζουν να υποβάλουν αίτηση πρέπει να είναι έτοιμοι να φέρουν την δουλειά τους προσωπικά και να συμμετάσχουν μαζί μας στα εγκαίνια.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ.

1. FFW Designers’ Exhibition: ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΙ ΕΚΘΕΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΥΠΟΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ: ΖΩΝΗ, ΚΑΠΕΛΟ, ΜΑΝΤΗΛΙ, ΤΣΑΝΤΑ, ΓΥΑΛΙΑ (ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ)

 

Όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στη διοργάνωση FFW Designer’s Exhibition παρακαλώ γράψτε στο: info@ajewelmadeingreece.gr

Συμπληρώνοντας

 • Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, Τηλέφωνο, E-mail, Web/Blog, Τόπο και Ημερομηνία Γέννησης Καλλιτέχνη

 • CV

 • 5 αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες τελικών κομματιών που ο καλλιτέχνης επιθυμεί να εκθέσει. Κάθε φωτογραφία πρέπει να  απεικονίζει ένα μόνο κομμάτι φωτογραφημένο σε λευκό φόντο. Διαστάσεις: 10x15cm. Minimum ανάλυση: 300 dpi. Τύπος αρχείου: JPG, JPEG. Σε κάθε φωτογραφία πρέπει να δοθεί τίτλος σύμφωνα με το παρακάτω παράδειγμα:
  Όνομα Δημιουργού_Περιγραφή_Τίτλος.jpg (JohnSmith_Bag_UnderTheSkin.jpg)

 • Τουλάχιστον 2 φωτογραφίες κομματιών φορεμένα από μοντέλο.

 • Σύντομη Δήλωση του Δημιουργού (μέχρι 120 λέξεις) που να παρουσιάζει το εννοιολογικό υπόβαθρο της συλλογής, τις πηγές έμπνευσης του, τις τεχνικές και τα υλικά που χρησιμοποιεί κτλ.

 

Όλες οι προτάσεις που θα υποβληθούν θα πρέπει να είναι αυθεντικές ως προς την κυριότητα και πρόσφατες.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα πρέπει να σταλούν μέχρι τις 10 Οκτώβρη  2023. Αιτήσεις που θα σταλούν μετά την καθορισμένη ημερομηνία δεν θα γίνουν δεκτές.

 

 • ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Η διαδικασία κατάθεσης της αίτησης συμμετοχής έχει κόστος 25 ευρώ

PayPal account: nikistylianoujewelry@gmail.com

 

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:

Για να συμμετέχετε στην WFF 2024 σε περίπτωση επιλογής, πρέπει να καταβάλλετε το ποσό των 700 ευρώ + ΦΠΑ 24%  σε δυο (2) δόσεις (ισχύει για την Ελλάδα και για όλες τις χώρες εκτός ΕΕ)

 • 1η δόση 50% μέχρι 30 Οκτώβρη 2023

 • 2η δόση 50% + το ΦΠΑ μέχρι τις 12 Δεκέμβρη 2023

Η πρώτη δόση επιβεβαιώνει τη συμμετοχή σας. Η απώλεια της προθεσμίας θα έχει ως αποτέλεσμα την ακύρωση της αίτησής σας.

Στοιχεία Τράπεζας:
Όνομα: ΠΟΥΤΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΤΡΑΠΕΖΑ: ALPHA BANK
IBAN: GR2901401940194002002002450

 

 • ΕΠΙΛΟΓΗ / ΚΡΙΤΗΡΙΑ :

Οι συμμετέχοντες θα επιλεγούν σύμφωνα με τα ακόλουθα κριτήρια:
1) ιδέα, συνέπεια τελικού έργου
2) Πρωτοτυπία σχεδιασμού, τελικής σύνθεσης/φόρμας, καθώς και υλικών που χρησιμοποιήθηκαν
3) Δεξιοτεχνία και τεχνική καινοτομία.

Τα ονόματα των Ανεξάρτητων Δημιουργών που θα επιλεγούν να λάβουν μέρος στη διοργάνωση WE FASHION FORWARD 2024 θα ανακοινωθούν επίσημα με email την 20η Οκτώβρη 2023.

 

 • ΧΩΡΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ, ΠΑΡΟΧΕΣ:

Η έκθεση   θα πραγματοποιηθεί στο ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ.

Στους συμμετέχοντες θα παραχωρηθεί τραπέζι, κάθισμα, ταμπέλα με την ονομασία του δημιουργού, background ( ίσως popup αράχνη όμοιο για όλους τους δημιουργούς έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η  αρμονία και η συνοχή της εικόνας της παρουσίασης)

 

 • ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΩΝ ΥΠΟ ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΩΝ:

Οι Δημιουργοί που θα συμμετέχουν στην Έκθεση των Αξεσουάρ δηλαδή στο FFW Designer’s Exhibition, θα πρέπει να παρουσιαστούν στο ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ και να στήσουν την δουλειά τους σε συνεργασία με τις ομάδες μας, την  Παρασκευή 23/2/2024, 8πμ - 12μμ (12μμ ανοίγουν οι πόρτες για το κοινό ενώ τα επίσημα εγκαίνια έχουν προγραμματιστεί για τις 7.30μμ της ίδιας ημέρας). Μπορούν δε, να συλλέξουν τα έργα τους, την Δευτέρα 26/2/2024) μετά το τέλος της έκθεσης (8μμ-10μμ).

 (ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ, ΟΙ WE.EVENTS [AJMIG και JELO6 ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ Ή ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ) 

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ FASHION FORWARD SHOW/PERFORMANCE 2024, ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ.

2. FFW Show: ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤHΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΜΟΔΑΣ /PERFORMANCE ΤΗΣ WE FASHION FORWARD 2024.

Όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στην Επίδειξη Μόδας FFW Show, παρακαλούμε να στείλουν email στη διεύθυνση: jelo6project@gmail.com

Συμπληρώνοντας

 • Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, Τηλέφωνο, E-mail, Web/Blog, Τόπο και Ημερομηνία Γέννησης Δημιουργού

 • CV

 • 6 αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες τελικών ρούχων ή κοσμημάτων που ο καλλιτέχνης επιθυμεί να εκθέσει, μόνα τους ή φορεμένα. Κάθε φωτογραφία πρέπει να  έχει minimum Διαστάσεις: 10x15cm. Minimum ανάλυση: 300 dpi. Τύπος αρχείου: JPG, JPEG. Σε κάθε φωτογραφία πρέπει να δοθεί τίτλος σύμφωνα με το παρακάτω παράδειγμα:
  Όνομα Δημιουργού_Περιγραφή_Τίτλος.jpg (JohnSmith_Brooch_UnderTheSkin.jpg) or (JohnSmith_Dress_OverTheSkin.jpg)

 • Σύντομη Δήλωση του Καλλιτέχνη (μέχρι 120 λέξεις) που να παρουσιάζει το εννοιολογικό υπόβαθρο της συλλογής, τις πηγές έμπνευσης του Καλλιτέχνη, τις τεχνικές και τα υλικά που χρησιμοποιεί κτλ.

 • Μουσικό κομμάτι με την αντίστοιχη άδεια χρήσης και λογότυπο. (περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν).

Όλες οι πληροφορίες που θα υποβληθούν θα πρέπει να είναι αληθινές, αυθεντικές ως προς την κυριότητα και πρόσφατες.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα πρέπει να σταλούν μέχρι τις 10 Οκτώβρη 2023. Αιτήσεις που θα σταλούν μετά την καθορισμένη ημερομηνία δεν θα γίνουν δεκτές.

 

 • ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Η διαδικασία κατάθεσης της αίτησης συμμετοχής έχει κόστος 25

PayPal account: nikistylianoujewelry@gmail.com.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:
Για να συμμετέχετε στην WFF 2024 σε περίπτωση επιλογής,

τα ποσά διαμορφώνονται ως εξής:

 • για τα Κοσμήματα και τα Αξεσουάρ 500 ευρώ + ΦΠΑ 24% (ισχύει για την Ελλάδα και για όλες τις χώρες εκτός ΕΕ) για 8 μοντέλα/εμφανίσεις

 • Για τα ενδύματα 800 ευρώ + ΦΠΑ 24% για 8 μοντέλα/εμφανίσεις

(Οι συμμετέχοντες στις παράλληλες διοργανώσεις AJMIG και JELO6 αν θελήσουν να πάρουν μέρος στην επίδειξη μόδας/performance θα έχουν 20% έκπτωση)

Τα ποσά θα πρέπει να καταβληθούν σε δυο (2) δόσεις (ισχύει για την Ελλάδα και για όλες τις χώρες εκτός ΕΕ)

 • 1η δόση 50% μέχρι 30 Οκτώβρη 2023

 • 2η δόση 50% + το ΦΠΑ μέχρι τις 12 Δεκέμβρη 2023

Η πρώτη δόση επιβεβαιώνει τη συμμετοχή σας. Η απώλεια της προθεσμίας θα έχει ως αποτέλεσμα την ακύρωση της αίτησής σας.

Στοιχεία Τράπεζας:
Όνομα: Νίκη Στυλιανού
ΤΡΑΠΕΖΑ: Alpha Bank
IBAN: GR6801403840384002101018923

Swift/BIC: CRBAGRAA

 

 • ΕΠΙΛΟΓΗ / ΚΡΙΤΗΡΙΑ :

Οι συμμετέχοντες θα επιλεγούν από Επιτροπή σύμφωνα με τα ακόλουθα κριτήρια:
1) ιδέα, συνέπεια τελικού έργου
2) Πρωτοτυπία σχεδιασμού, τελικής σύνθεσης/φόρμας, καθώς και υλικών που χρησιμοποιήθηκαν
3) Δεξιοτεχνία και τεχνική καινοτομία.

Τα ονόματα των Ανεξάρτητων Καλλιτεχνών που θα επιλεγούν να λάβουν μέρος στη διοργάνωση WE FASHION FORWARD 2024 θα ανακοινωθούν επίσημα με email την 20η Οκτώβρη 2023.

 

 • ΧΩΡΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ/ΠΑΡΟΧΕΣ:

ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ.

 • Στους συμμετέχοντες παρέχονται 8 μοντέλα (χτένισμα, μακιγιάζ περιλαμβάνονται)

 • Προώθηση σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της διοργάνωσης

 • Προβολή του logo του δημιουργού

 • Φωτογραφικό υλικό

(ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ, ΟΙ WE.EVENTS [AJMIG και JELO6] ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ Ή ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ) 

 • ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟ ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΩΝ:

Για όλη την εσωτερική διαδικασία θα οργανώσουμε συνάντηση όπου θα σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες προετοιμασίας

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ:

Την FASHION FORWARD διοργανώνει η ομάδα WE events  που αποτελείται από τις AJMIG και JELO6.
 

Η ομάδα WE events είναι υπεύθυνη για την επιμέλεια, τον συντονισμό και την επικοινωνία ολόκληρης της διοργάνωσης. Ειδικότερα είναι υπεύθυνη για:

 • Tην εξασφάλιση της ομαλής συνεργασίας μεταξύ των εμπλεκόμενων ιδιωτικών φορέων εφ’ όσον χρειαστεί.

 • Tην επικοινωνία/διαφήμιση της εκδήλωσης μέσω έντυπων μέσων (περιοδικά, εφημερίδες), ραδιοφώνου, κοινωνικών μέσων δικτύωσης, δελτίων τύπου καθώς και ιδιωτικών ξεναγήσεων δημοσιογράφων.

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ:

Οι ακόλουθοι όροι και προϋποθέσεις ισχύουν για τους εκθέτες που συμμετέχουν στην FASHION FORWARD 2024.

Η οργάνωση διατηρεί το δικαίωμα να αναθεωρήσει τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις χωρίς προειδοποίηση (ανωτέρα βία)

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

 • Όλοι οι εκθέτες πρέπει να παραδώσουν ένα πλήρες πακέτο αίτησης πριν το πέρας της αναφερόμενης προθεσμίας.

 • Όλες οι πληροφορίες που θα υποβληθούν πρέπει να είναι αληθείς και ενημερωμένες. Μόνο οι πλήρεις αιτήσεις θα εξεταστούν.

 • Η ομάδα διοργάνωσης έχει το δικαίωμα να αποδεχθεί ή να απορρίψει οποιαδήποτε αίτηση. Οι αποφάσεις είναι οριστικές.

 • Οι αιτούντες δέχονται ότι σε περίπτωση που η αίτησή τους γίνει αποδεκτή, έχουν αποδεχτεί αυτομάτως τους όρους του παρόντος οι οποίοι θα αφορούν την σύμβαση που θα υπογραφεί μεταξύ μας

 • Όλες οι πληρωμές του κόστους συμμετοχής πρέπει να γίνουν την καθορισμένη ημερομηνία.

 • Η FFW διατηρεί το δικαίωμα να διορθώσει ή να αφαιρέσει οποιοδήποτε υλικό ή προϊόν που δεν είναι κατάλληλο για τους σκοπούς και τις συνθήκες της έκθεσης.

 • Η FFW δεν θα είναι υπεύθυνη για τα έξοδα μεταφοράς, αποστολής και ασφάλισης των εκθεμάτων.

 • Η FFW και το Ζάππειο Μέγαρο, θα παρέχουν ασφάλεια στον εκθεσιακό χώρο. Ωστόσο, είναι αποκλειστική ευθύνη των εκθετών να αναλάβουν τον κίνδυνο απώλειας ή ζημίας. Συνιστούμε στους συμμετέχοντες να ασφαλίζουν τα κοσμήματά τους για τυχόν κλοπή, απώλεια ή ζημιά που θα μπορούσε να προκύψει κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε μεταφοράς ή αποθήκευσης.

ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ

Η FFW επιτρέπει στους καλλιτέχνες να πωλούν ή να λαμβάνουν ειδικές παραγγελίες ή αναθέσεις κατά τη διάρκεια της έκθεσης, χωρίς την παρέμβαση της διοργάνωσης. Η διοργάνωση δεν διαχειρίζεται πωλήσεις ή παραγγελίες/αναθέσεις μεταξύ των καλλιτεχνών και των δυνητικών πελατών. Η χρήση των τιμολογίων ή νόμιμων αποδείξεων  σε κάθε περίπτωση πώλησης είναι υποχρεωτική και θα πρέπει να τηρείται ανάλογα με τους ισχύοντες κανονισμούς. Είναι υποχρέωση των δημιουργών και των εκθετών να συμμορφωθούν με τους κανονισμούς αυτούς σε περίπτωση πώλησης/συναλλαγής, κατά την διάρκεια του event. Η διοργάνωση δεν έχει καμία αξίωση ή φορολογική υποχρέωση, και ως εκ τούτου, δεν έχει τερματικό πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας για τον σκοπό αυτό.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ/VIDEO:

 • Οι συμμετέχοντες συμφωνούν και παραχωρούν το δικαίωμα στη  διοργάνωση στη χρήση του φωτογραφικού και/ή βιντεοσκοπημένου καλλιτεχνικού υλικού που παρέχεται από τους καλλιτέχνες καθώς και οποιουδήποτε οπτικού υλικού που θα παραχθεί κατά τη διάρκεια της έκθεσης, για διαφημιστικούς σκοπούς σε διάφορα μέσα ενημέρωσης, όπως το διαδίκτυο, κατάλογοι, αφίσες, περιοδικά, ταινίες μικρού μήκους κλπ..

 • Σε περίπτωση διακοπής της συνεργασίας η διοργάνωση δεν έχει υποχρέωση να κατεβάσει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες που ενδέχεται να έχουν ανέβει στο διαδίκτυο για λόγους προωθητικούς).

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ:

Η διοργάνωση έχει το δικαίωμα να ακυρώσει οποιαδήποτε συμμετοχή σε περίπτωση που κρίνει ως ψευδείς τις παρεχόμενες πληροφορίες από τη μεριά του συμμετέχοντα ή εάν ο συμμετέχων δεν συμμορφωθεί με τα κριτήρια και τις ημερομηνίες που καθορίζονται. Ακύρωση της σύμβασης από τον συμμετέχοντα σε περίπτωση που αποφασίσει να αποχωρήσει μετά από την κατάθεση της πληρωμής, σημαίνει παρακράτηση στο 100% της συνολικής αξίας της προκαταβολής. Επιστροφή χρημάτων δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί, εκτός αν η διοργάνωση συμφωνήσει εγγράφως κατ’εξαίρεση .

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία αίτησης και τη συμμετοχή:

FFW Designers’ Exhibition: info@ajewelmadeingreece.gr

FFW Show: jelo6project@gmail.com

bottom of page