top of page
Niki_Stylianou_desat_2.jpg

JELO6 PROJECT

23-26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

 

Ανοιχτή Πρόσκληση σε Συμμετοχή

Η γκαλερί UNI.VERSUS

σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην πρώτη έκδοση

του JELO6 Project,

που θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο Φεβρουάριο

στο Ζάππειο Μέγαρο,

σε ίδιο χρόνο με το AJMIG και το WE FASHION FORWARD,

καθώς και σε μικρότερους χώρους στην περιοχή του κέντρου. 

Rita Martinez MALEDETTA PRIMAVERA collec

Rita Martinez: Maledeta Primavera

Είστε δημιουργός που δραστηριοποιείται στο χώρο του Σύγχρονου Κοσμήματος; Είναι το κόσμημα για σας πηγή έμπνευσης, αφορμή κι αιτία δημιουργικής έκφρασης, το πάθος σας; Θέλετε να το προωθήσετε ως μορφή τέχνης; Ως μέσο σχολιασμού και προσωπικής δήλωσης; Ως δι-ερευνητικό εργαλείο; Επιθυμείτε να εκπαιδεύσετε το κοινό παρουσιάζοντας τη μοναδική σας άποψη, και να εκπαιδευτείτε από αυτή την αλληλεπίδραση;

Ελάτε να συν-δημιουργήσουμε το ανάλογο περιβάλλον.

Τα αρχικά JELO6 αποτελούν σύντμηση της περιγραφής:

JEWELRY + OBJECTS + our 6 SENSES,

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ + ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ + οι 6 ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ.

Περισσότερα για το όραμα και τη δήλωση του JELO6, θα βρείτε στο site μας, στη σελίδα με τον τίτλο MANIFESTO.

Το JELO6 PROJECT έχει σαν στόχο, μέσα από τη συλλογική δράση, να αναδείξει και να προβάλλει το Σύγχρονο Κόσμημα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό, ενισχύοντας την ενημέρωση και την ανταλλαγή απόψεων, ενώ παράλληλα προσδοκά να εδραιώσει έναν διάλογο μεταξύ Ελλήνων και διεθνών σχεδιαστών/κατασκευαστών ή οντοτήτων που δραστηριοποιούνται στον χώρο του Σύγχρονου Κοσμήματος.

 • Ειδικότερα, αποσκοπεί:
  – Στην ενημέρωση και την εξοικείωση του κοινού με θέματα που σχετίζονται με το Σύγχρονο Κόσμημα, ως μορφή τέχνης και ως μέσο δημιουργικής έκφρασης.
  – Στην υποστήριξη των μεμονωμένων δημιουργών αλλά και των δημιουργικών ομάδων του χώρου.
  – Στην συγκέντρωση και συνεργασία όλων των ενδιαφερόμενων μερών (καλλιτεχνών, γκαλερί, συλλεκτών, μουσείων και άλλων ιδρυμάτων που προωθούν τις τέχνες και τον πολιτισμό κ.λ.π.) μέσω της επικοινωνίας και της δικτύωσης.

​– Στην συγκέντρωση και συνεργασία όλων των ενδιαφερόμενων μερών (καλλιτεχνών, γκαλερί, συλλεκτών, μουσείων και άλλων ιδρυμάτων που προωθούν τις τέχνες και τον πολιτισμό κ.λ.π.) μέσω της επικοινωνίας και της δικτύωσης.

- Σ Τ Ο Ν    Ε Ι Ρ Η Ν Ι Κ Ο    Α Κ Τ Ι Β Ι Σ Μ Ο

Το JELO6 PROJECT διοργανώνει η UNI.VERSUS ART ROOM

 • ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ:

Το JELO6 PROJECT απευθύνεται σε σχολές κοσμήματος, ανεξάρτητους σχεδιαστές/κατασκευαστές, συνεργαζόμενες ομάδες και γκαλερί απ’ όλο τον κόσμο, που θεωρούν το κόσμημα μορφή τέχνης και μέσα από την προσωπική δουλειά και τη δράση τους προσπαθούν να διευρύνουν τα όρια και να εμπλουτίσουν το πεδίο του Σύγχρονου Καλλιτεχνικού Κοσμήματος. Είναι, δε, ανοιχτή σε προτάσεις για ατομικές εκθέσεις, ομαδικές εκθέσεις, εξωτερικές δράσεις, performances, workshops, ομιλίες κτλ. Δεν υπάρχουν περιορισμοί σε ότι αφορά το υλικό, το μέγεθος, η τη φόρμα των έργων. Ωστόσο το εννοιολογικό υπόβαθρο των προτάσεων που θα κατατεθούν, χρειάζεται να συνδέει το κόσμημα με το ανθρώπινο σώμα και τις διαστάσεις του χώρου, του χρόνου και των αισθήσεων που έχουμε αναπτύξει για να τους αντιλαμβανόμαστε.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ: εταιρείες ή brands δεν είναι δυνατό να λάβουν μέρος στη διοργάνωση.

Καθώς ο στόχος της διοργάνωσης είναι να παρουσιάσει στο ευρύτερο κοινό τις ιδιαιτερότητες, την ποικιλομορφία και την καλλιτεχνική διάσταση του Σύγχρονου Κοσμήματος, ιδιαίτερη προσοχή θα δοθεί σε προτάσεις που υπογραμμίζουν τον πολυδιάστατο χαρακτήρα της σύγχρονης καλλιτεχνικής δημιουργικότητας στον συγκεκριμένο τομέα, ενώ επικεντρώνονται στις ιδιαιτερότητες της ιδεολογίας και της αισθητικής του.

Οι καλλιτέχνες, οι ομάδες, οι γκαλερί και οι σχολές που αποφασίζουν να υποβάλουν αίτηση πρέπει να είναι έτοιμοι να φέρουν την δουλειά τους προσωπικά και να συμμετάσχουν μαζί μας στα εγκαίνια.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ.

Όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στη διοργάνωση παρακαλούμε να αποστείλουν:

 

ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ

-Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, Τηλέφωνο, E-mail, Web/Blog, Τόπος και Ημερομηνία Γέννησης Καλλιτέχνη
-CV
-5 αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες τελικών κομματιών/έργων που ο καλλιτέχνης επιθυμεί να εκθέσει. Κάθε φωτογραφία πρέπει να  απεικονίζει ένα μόνο κομμάτι φωτογραφημένο σε λευκό φόντο. Διαστάσεις: 10x15cm. Minimum ανάλυση: 300 dpi. Τύπος αρχείου: JPG, JPEG. Σε κάθε φωτογραφία πρέπει να δοθεί τίτλος σύμφωνα με το παρακάτω παράδειγμα:
Όνομα Καλλιτέχνη_Περιγραφή_Τίτλος.jpg (JohnSmith_Brooch_UnderTheSkin.jpg)
-Σύντομη Δήλωση του Καλλιτέχνη (μέχρι 120 λέξεις) που να παρουσιάζει το εννοιολογικό υπόβαθρο της συλλογής, τις πηγές έμπνευσης του Καλλιτέχνη, τις τεχνικές και τα υλικά που χρησιμοποιεί κτλ.

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ:

– Σχετικά με την ομάδα ως πρόσωπο:

-Σύντομη περιγραφή της ομάδας (μέχρι 140 λέξεις), τη θέση της σε σχέση με το κόσμημα, μεθόδους σχεδιασμού και/ή την γραμμή έρευνας της σχετικά με το συγκεκριμένο έργο που πρόκειται να παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης.
– Πληροφορίες ομάδας: Όνομα, διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου, e-mail, διευθύνσεις website/social media.
-Λίστα συμμετεχόντων καλλιτεχνών.

-Στοιχεία για κάθε συμμετέχοντα καλλιτέχνη, μέλος της ομάδας/κολεκτίβας:

-3 Φωτογραφίες από το έργο του καλλιτέχνη που πρόκειται να παρουσιαστεί στην έκθεση (μία μόνο συλλογή). Κάθε φωτογραφία πρέπει να δείχνει μόνο ένα κομμάτι, φωτογραφημένο σε λευκό φόντο.
Διαστάσεις: 10x15cm. Ελάχιστη ανάλυση: 300 dpi. Μορφή: JPG, JPEG.
Κάθε φωτογραφία πρέπει να ονομάζεται ως εξής: Artist Name_Description_Title.jpg (JohnSmith_Brooch_UnderTheSkin.jpg)

ΟΙ ΓΚΑΛΕΡΙ:

-Σχετικά με την Γκαλερί:

-Πληροφορίες Γκαλερί: Όνομα, διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου, e-mail, διευθύνσεις website/social media.
- Σύντομη περιγραφή του έργου ή/και της ομάδας καλλιτεχνών που θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια του JELO6 project (μέχρι 140 λέξεις)
-Λίστα συμμετεχόντων καλλιτεχνών.

-Στοιχεία για κάθε συμμετέχοντα καλλιτέχνη που εκπροσωπείται από την Γκαλερί:

-3 Φωτογραφίες από το έργο του καλλιτέχνη που πρόκειται να παρουσιαστεί στην έκθεση (μία μόνο συλλογή). Κάθε φωτογραφία πρέπει να δείχνει μόνο ένα κομμάτι, φωτογραφημένο σε λευκό φόντο.
Διαστάσεις: 10x15cm. Ελάχιστη ανάλυση: 300 dpi. Μορφή: JPG, JPEG.
Κάθε φωτογραφία πρέπει να ονομάζεται ως εξής: Artist Name_Description_Title.jpg (JohnSmith_Brooch_UnderTheSkin.jpg)

ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ:

-Σχετικά με τη Σχολή:

– Πληροφορίες για τη Σχολή: Όνομα, διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, διεύθυνση ιστού / blog, προφίλ κοινωνικών μέσων.
-Μια σύντομη σημείωση για τη Σχολή, τη δήλωσή της σχετικά με το κόσμημα, μεθόδους σχεδιασμού ή / και γραμμή έρευνας (μέχρι 140 λέξεις).
– Αριθμός και κατάλογος αναμενόμενων συμμετεχόντων φοιτητών

-Στοιχεία για κάθε συμμετέχοντα φοιτητή που εκπροσωπείται από τη Σχολή για συμμετοχή:

-3 Φωτογραφίες που ν απεικονίζουν το έργο του μαθητή που θα παρουσιαστεί στην έκθεση. Κάθε φωτογραφία πρέπει να δείχνει μόνο ένα κομμάτι, φωτογραφημένοσε λευκό φόντο. Διαστάσεις: 10x15cm. Ελάχιστη ανάλυση: 300 dpi. Μορφή: JPG, JPEG. Κάθε φωτογραφία πρέπει να ονομάζεται ως εξής: Artist Name_Description_Title.jpg (JohnSmith_Brooch_UnderTheSkin.jpg)

Το υλικό που απαιτείται θα πρέπει να υποβληθεί στις ζητούμενες μορφές αρχείου (.doc, .jpg).

Όλες οι πληροφορίες πρέπει να είναι αληθείς και πρόσφατες, και οι φωτογραφίες θα πρέπει να μην έχουν υποβληθεί σε τεχνική επεξεργασία. (Το έργο οφείλει να έχει παραχθεί τα τελευταία δύο χρόνια και δεν θα πρέπει να έχει εκτεθεί προηγουμένως στην Ελλάδα).

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα πρέπει να σταλούν μέχρι τις 10 Οκτώβρη 2023. Αιτήσεις που θα σταλούν μετά την καθορισμένη ημερομηνία δεν θα γίνουν δεκτές.

 

 • ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Η διαδικασία κατάθεσης της αίτησης συμμετοχής έχει κόστος 25 ευρώ. Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διεύθυνση PayPal: nikistylianoujewelry@gmail.com

Τις αιτήσεις συμμετοχής θα αξιολογήσει Επιτροπή, της οποίας τα μέλη θα ανακοινωθούν, αφού δημοσιευθεί η τελική λίστα συμμετεχόντων καλλιτεχνών.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:
Για να επιβεβαιώσετε τη συμμετοχή σας στο JELO6 PROJECT σε περίπτωση επιλογής, το ποσό των 700 ευρώ + ΦΠΑ 24% (ισχύει για την Ελλάδα και για όλες τις χώρες εκτός ΕΕ) θα πρέπει να καταβληθεί στην διοργάνωση.

Το ποσο θα καταβληθεί σε δυο (2) δόσεις 

 • 1η δόση 50% μέχρι 20 Οκτώβρη 2023

 • 2η δόση 50% + το ΦΠΑ μέχρι τις 6 Δεκέμβρη 2023

Η πρώτη δόση επιβεβαιώνει τη συμμετοχή σας. Η απώλεια της προθεσμίας θα έχει ως αποτέλεσμα την ακύρωση της αίτησής σας.

Στοιχεία Τράπεζας:
Όνομα: Νίκη Στυλιανού
ΤΡΑΠΕΖΑ: Alpha Bank
IBAN: GR6801403840384002101018923

Swift/BIC: CRBAGRAA

 

 • ΕΠΙΛΟΓΗ / ΚΡΙΤΗΡΙΑ :

Οι συμμετέχοντες θα επιλεγούν από Επιτροπή σύμφωνα με τα ακόλουθα κριτήρια:
1) Εννοιολογική προσέγγιση, ερευνητική διαδικασία, συνέπεια τελικού έργου
2) Πρωτοτυπία σχεδιασμού, τελικής σύνθεσης, καθώς και υλικών που χρησιμοποιήθηκαν
3) Δεξιοτεχνία ή/και τεχνική καινοτομία.

Τα ονόματα των Καλλιτεχνών που θα επιλεγούν να λάβουν μέρος στη διοργάνωση JELO6 PROJECT θα ανακοινωθούν επίσημα με email στις 30 Νοέμβρη 2023.

 • ΧΩΡΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ:

ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ, UNI.VERSUS ART ROOM

 • ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟ ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΩΝ:

Για όλη την εσωτερική διαδικασία θα οργανώσουμε συνάντηση όπου θα σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες προετοιμασίας

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ: ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ, ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ.

(ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ, Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ Ή ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ).

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ:

Το JELO6 PROJECT διοργανώνει η Νίκη Στυλιανού.

Η διοργανώτρια είναι υπεύθυνη για την επιμέλεια, τον συντονισμό και την επικοινωνία ολόκληρης της διοργάνωσης. Ειδικότερα είναι υπεύθυνη για:

 • Tην εξασφάλιση της ομαλής συνεργασίας μεταξύ των εμπλεκόμενων ιδιωτικών φορέων εφ’ όσον χρειαστεί.

 • Tην επικοινωνία/διαφήμιση της εκδήλωσης μέσω έντυπων μέσων (περιοδικά, εφημερίδες), ραδιοφώνου, κοινωνικών μέσων δικτύωσης, δελτίων τύπου καθώς και ιδιωτικών ξεναγήσεων δημοσιογράφων.

 • Την παραγωγή καταλόγου που θα παρουσιάζει όλες τις συμμετοχές, καθώς και την εκτύπωση χάρτη που θα απεικονίζει όλα τα σημεία στα οποία θα λάβουν χώρα οι επί μέρους εκδηλώσεις.

Ταυτόχρονα η διοργανώτρια θα είναι υπεύθυνη για την οργάνωση, την επιμέλεια και τη προώθηση της κεντρικής ομαδικής έκθεσης που θα γίνει στα πλαίσια του JELO6 PROJECT δίνοντας την ευκαιρία στους καλλιτέχνες, να δείξουν τη δουλειά τους στο ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ και το UNI.VERSUS ART ROOM

Σε ότι αφορά τις λοιπές εκδηλώσεις που συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα της JELO6 PROJECT (π.χ. εξωτερικές εκθέσεις, σεμινάρια, διαλέξεις, performances κτλ.), αμέσως μετά την επιλογή των προτάσεων που θα υποβληθούν, η διοργανώτρια θα είναι σε θέση να καθοδηγήσει ή και να βοηθήσει τους συμμετέχοντες με την επιλογή των χώρων.

Σημείωση: Η οργάνωση των εκθέσεων εκτός ΖΑΠΠΕΙΟΥ και UNI.VERSUS ART ROOM (στήσιμο, εγκαίνια, αποξήλωση, ασφάλεια έργων, κόστος χώρου) είναι αποκλειστική ευθύνη των συμμετεχόντων.

 

 

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ:

Οι ακόλουθοι όροι και προϋποθέσεις ισχύουν για τους εκθέτες που συμμετέχουν στο JELO6 PROJECT.

Η οργάνωση διατηρεί το δικαίωμα να αναθεωρήσει τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις χωρίς προειδοποίηση.

 • ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

  • Όλοι οι εκθέτες πρέπει να παραδώσουν ένα πλήρες πακέτο αίτησης πριν το πέρας της αναφερόμενης προθεσμίας.

  • Όλες οι πληροφορίες που θα υποβληθούν πρέπει να είναι αληθείς και ενημερωμένες. Μόνο οι πλήρεις αιτήσεις θα εξεταστούν.

  • Η ομάδα διοργάνωσης έχει το δικαίωμα να αποδεχθεί ή να απορρίψει οποιαδήποτε αίτηση. Οι αποφάσεις είναι οριστικές.

  • Οι αιτούντες δέχονται ότι σε περίπτωση που η αίτησή τους γίνει αποδεκτή, έχουν αποδεχτεί αυτομάτως τους όρους του παρόντος οι οποίοι θα αφορούν την σύμβαση που θα υπογραφεί μεταξύ μας

  • Όλες οι πληρωμές του κόστους συμμετοχής πρέπει να γίνουν την καθορισμένη ημερομηνία.

  • Η ομάδα διοργάνωσης διατηρεί το δικαίωμα να διορθώσει ή να αφαιρέσει οποιοδήποτε υλικό ή προϊόν που δεν είναι κατάλληλο για τους σκοπούς και τις συνθήκες της έκθεσης.

  • Η ομάδα διοργάνωσης δεν θα είναι υπεύθυνη για τα έξοδα μεταφοράς, αποστολής και ασφάλισης των εκθεμάτων.

  • Η ομάδα διοργάνωσης και το Ζάππειο Μέγαρο, θα παρέχουν ασφάλεια στον εκθεσιακό χώρο. Ωστόσο, είναι αποκλειστική ευθύνη των εκθετών να αναλάβουν τον κίνδυνο απώλειας ή ζημίας. Συνιστούμε στους συμμετέχοντες να ασφαλίζουν τα κοσμήματά τους για τυχόν κλοπή, απώλεια ή ζημιά που θα μπορούσε να προκύψει κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε μεταφοράς ή αποθήκευσης.

 • ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ

Η διοργάνωση επιτρέπει στους καλλιτέχνες να πωλούν ή να λαμβάνουν ειδικές παραγγελίες ή αναθέσεις κατά τη διάρκεια της έκθεσης, χωρίς την παρέμβαση της διοργάνωσης. Η διοργάνωση δεν διαχειρίζεται πωλήσεις ή παραγγελίες/αναθέσεις μεταξύ των καλλιτεχνών και των δυνητικών πελατών. Η χρήση των τιμολογίων σε κάθε περίπτωση πώλησης είναι υποχρεωτική και θα πρέπει να τηρείται ανάλογα με τους ισχύοντες κανονισμούς. Είναι καθήκον των καλλιτεχνών και των εκθετών να συμμορφωθούν με τους κανονισμούς αυτούς σε περίπτωση πώλησης/συναλλαγής, κατά την διάρκεια του φεστιβάλ. Η διοργάνωση δεν έχει καμία αξίωση ή φορολογική υποχρέωση, ως εκ τούτου, δεν έχει τερματικό πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας για τον σκοπό αυτό.

 • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ/VIDEO:

Οι συμμετέχοντες συμφωνούν με την διοργάνωση στη χρήση του φωτογραφικού και/ή βιντεοσκοπημένου καλλιτεχνικού υλικού που παρέχεται από τους καλλιτέχνες καθώς και οποιουδήποτε οπτικού υλικού που θα παραχθεί κατά τη διάρκεια της έκθεσης, για διαφημιστικούς σκοπούς σε διάφορα μέσα ενημέρωσης, όπως το διαδίκτυο, κατάλογοι, αφίσες, περιοδικά, ταινίες μικρού μήκους κλπ..

 • ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ:

Η κριτική επιτροπή έχει το δικαίωμα να ακυρώσει οποιαδήποτε συμμετοχή σε περίπτωση που κρίνει ως ψευδείς τις παρεχόμενες πληροφορίες από τη μεριά του συμμετέχοντα ή εάν ο συμμετέχων δεν συμμορφωθεί με τα κριτήρια και τις ημερομηνίες που καθορίζονται. Ακύρωση της σύμβασης από τον συμμετέχοντα σε περίπτωση που αποφασίσει να αποχωρήσει μετά από την κατάθεση της πληρωμής, σημαίνει πρόστιμο 100% της συνολικής αξίας της συμμετοχής. Επιστροφή χρημάτων δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί, εκτός αν η διοργάνωση συμφωνήσει εγγράφως κατ’ εξαίρεση.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία αίτησης και τη συμμετοχή:

jelo6@gmail.com

 

bottom of page